Το δείπνο των θρύλων: Αυτό είναι το μενού και οι ελληνικές γεύσεις που δοκίμασε ο Μάικλ Τζόρνταν στο Καβούρι

Τις τελευταίες ημέρες, ένας από τους θρύλους του μπάσκετ βρίσκεται στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις διακοπές του. Ο λόγος για τον Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος μετά από την Κέρκυρα και τις Σπέτσες, βρέθηκε στην Αθήνα για να παρευρεθεί σε μια εκδήλωση της Nike.
Ο Τζόρνταν κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην Αθήνα συναντήθηκε και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, φιλοξενήθηκε από ξενοδοχείο στον Αστέρα Βουλιαγμένης, ενώ πήγε και σε δείπνο προς τιμήν του σε εστιατόριο στο Καβούρι. Ο Μάικλ Τζόρνταν, βρέθηκε στο δείπνο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Ιβέτ Πριέτο, και ήταν φανερά ευδιάθετος.
Το μενού της βραδιάς ετοίμασε ο σεφ Γιώργος Παπαϊωάννου και περιελάμβανε ελληνική σαλάτα, ορεκτικά όπως σασίμι από λαβράκι και γαρίδες σουβλάκι, ενώ στο κυρίως πιάτο υπήρχαν επιλογές με ψάρι και κρέας.
Αναλυτικά τι περιλάμβανε το μενού
Starters (Ορεκτικά)
- Beetroot Tartar
- Olive Oil Emulsion
- White Balsamic Vinegar Pearl
- Sour Dough Croutons
Main Courses (Κυρίως Πιάτα)
- Rack of Lamb
- Smoked Aubergine
- Zucchini Purée
- Mint Oil
Side (Συνοδευτικό)
- Selection of Greek Seasonal Vegetables
Sauces (Σάλτσες)
- Pepper Sauce
- Smoked Aubergine Sauce
Desserts (Επιδόρπια)
- Dairy-Free Coconut Tart
- Almond Milk Ice Cream

Είναι άξιο αναφοράς ότι για την εν λόγω τελετή, οι διοργανωτές υποχρέωσαν όλους τους εργαζομένους να υπογράψουν σύμφωνο εμπιστευτικότητας, προκειμένου να μην υπάρξει διαρροή φωτογραφιών και βίντεο.